torsdag 28 juni 2012

Beer vs. Pig - Part III The Swine Off

Detta är del 4 av mina inlägg om Good Beer Week 2012. Se del 1del 2 och del 3.

Någon vecka innan Good Beer Week vann jag två biljetter till Beer vs. Pig. Ett event på resturangen/puben Atticus Finch där de matchade 12 öl med 12 sorters kött i olika former. Detta blev torsdagens kvällsaktivitet.

De 12 ölen levererades av Feral Brewing från Western Australia. Köttet var importerat och inhandlat från lite blandade leverantörer. Det hala var uppbyggt i 4 ronder.

Rond 1

Öl - Kött
983 Lager - Grandmother Ham
White - Ventricina
Watermelon Warhead Berliner Weisse - Prosciutto

Rond 2

Öl - Kött
Golden Ace Belgian Gold Ale - Salchichon
The Runt American Pale Ale  - Salamanca
Hop Hog American IPA - Chorizo

Rond 3

Öl - Kött
Rust Belgian Dubbel - Cacciatore
Fantapants Imperial Red Ale - Chilli & Fennel
King Brown Ale - Sopressa

Rond 4

Öl - Kött
Smoked Porter - Kulin
Karma Citra - Cappocollo
Razorback Barley Wine - Lomo


Det ingick även lite bröd, oliver och andra godsaker. Ett väldigt trevligt påhitt. Otroligt gott och välmatchat. Tyvärr blev vi lite stressade då de skulle ha in en andra omgång folk för att göra samma sak igen. Hade de bara avsatt lite mer tid hade det varit perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar